ZHIYI blagovne Znamke Vožnje Očala Moški Ženske Dan&Noč Anti-nebo vpijoče sončna Očala, Classic, Retro Polarizirana Nočno Vizijo Očala Za Avto

Nov izdelek

€11.70

€17.21

-32 %

Na zalogi

Oznake:

anti glare vožnje očala, yldd04yl, td04hl 13t, consol igro mini, vizija noč avto, honda vision avto, igra, igralec, retro, anti glare očala vožnja avtomobila, anti glare avto očala

ZHIYI blagovne Znamke Vožnje Očala Moški Ženske Dan&Noč Anti-nebo vpijoče sončna Očala, Classic, Retro Polarizirana Nočno Vizijo Očala Za Avto.

Očala Vzdrževanje (sončna Očala za Vzdrževanje Malo Znanja)

1. Če Vijak Je Svoboden, Prosimo, Priti do Očali Trgovina na Čas in Ga Zategnite v Času, v nasprotnem primeru Objektiv Bo Zlahka Padejo na Tla in Se Scribed.Ne uporabljajte Ga Bo.

2. Kozmetični Izdelki z Kemijske Komponente, kot so Kozmetika Ali Kozmetična sredstva Se Enostavno Zbledi Okvirjev.Prosimo, Jih Obrišite s Čisto Posebno Krpo Ali Papir za Očala.

3. Najbolj Oči So rahlo Prepognjena od Leve Kozarcev Prvi Tempelj.Če Je Trdi, da odstopi od Desno Najprej, To Bo Povzročilo Okvir, ki je Sama Neuravnotežen in Skew, Ki Vas Bo Neprijetno, ko Jo Nosi.

4. da Bi Polno Igral za Pravilno Delovanje Očala, Optično Središče Leče Morajo Biti Postavljeni v Desni Položaj za Vaše Oči.Prosimo, da Ga Nosite v pravilnem Položaju.

5. Sprejeti in Nositi Očala z Eno Roko, Ki Je Enostaven za Preoblikovanje v Okvir.Če Spektakel Okvir Spremembe, Boste Morali obrniti na Lokalno Spektakel Master, da Nastavite kot in Ne Prilagodi Sami, Tako, da Ne Poškoduje Objektiv in Škodo Spektakel Okvir.

6. Ga v Kraj, Kjer Sonce Je Enostavno za Osvetlitev za Dolgo Časa, Ker je Okvir, ki Je Enostavno Zbledi pod Svetlobe in Toplote Povezavo.

7. Suha s Posebnimi Krpo za Očala.Ne Dotikajte Trde Predmete na Objektiv.Ne Obrišite z Objektiva z Roko Mast.Prosimo, Wipping Tkiva s Čisto Objektiv Krpo za Zmanjšanje Objektiv Obrabe.

8. Ne Nižja Izbočeni Površino Leče.Če Ne Uporabljate To, Poskusite, da Ga v Očala Polje.Če Ne Nosite Očala, Prosimo, da Jih Ovijte z Očali Krpo in Jih v Očal Okvir, da se Prepreči Škoda.

Okvir Materialov Kovine
Spol Moški
Slog retro
Barva Okvirja Barva-Spreminjanje Polarizirana Leče
Postavka XB6852
Specifikacije Konvencionalna
Anti UV razred UV400
Poreklo CN(Izvora)
Objektiv Material Smole
Posebne Funkcije Za Zaščito Pred Sevanjem
Blagovna Znamka OLPAY

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni