50pcs Poroko Potresemo Cvet Laser Votel, Votel, Bel Ljubezen, Papirja, Čipke svate DIY Papir Cvet Cev Mehiški Stranka 5Z

Nov izdelek

€9.50

€19.38

-50 %

Na zalogi

Oznake:

nastavite mehiški stranka, tok papirja, mehiški house party, mehiški dekor, papir tok cirkus, mehiški slog, darkice papirja, konfeti stranka popper, konfeti milo, obleko mehiški

Ime Izdelka: Potresemo Cvet Papir Cev

Razširjena velikost: 14*14 CM, Količina: 50pcs

白色-

Nakupovalni vodnik podatki:

Dragi kupci in prijatelji, dobrodošli na obisk moje trgovina in nakup naših izdelkov.Naši izdelki so izdelani z proizvajalci, z zelo zanesljivo zagotavljanje kakovosti in estetike, ki so zelo zadovoljiva za vas.

Obstajajo nekatere informacije, da moram posvetiti pozornost.Jaz grem za izdelavo tukaj.Upam, da boste lahko brskate:

Ena: velikost izdelka meri ročno z nami in da bodo nekateri odklon.Prosimo za razumevanje.

Dve: barve izdelka je sprejela naše osebje osebno.Obstajajo lahko nekatere barve razlika.Vendar pa izvirni izdelek je zelo lepa.Prosim za javnost za nakup.

Tri: Naši izdelki so pralni točk.Obstajajo lahko tudi določeno količino napake, vendar prosimo, bodite prepričani, da če boste prejeli kratek paket, prosim, povejte mi, prek e-pošte, vam bom dal zadovoljiv odgovor.

Štiri: Če je paket, ki ga je prejela, je morda poškodovan, bodite prepričani, da zapisa celoten video, ko odprete paket in poslati na nas.Mi vam bo dala nekaj odškodnine.

Pet: Ko naročite izdelek, če obstaja kakršen koli informacije, ki jih ne more prebrati, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naš uporabniški servis vam bo dal prvi odgovor.

Šest: Če imate kakšne dobre predloge za našo trgovino, prosimo, pošljite nam na našo customer service takoj.Bomo kot nalašč je prvič in ne boljše.Pustite, da ste zelo prijetno doživetje.

Končno, želim vam srečno nakupovanje!

Številka Modela Q01
Klasifikacija Proizvodov konfeti
Blagovna Znamka KAWAYE
Material Papir
Nastavite Vrsto Da,
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Priložnosti Obletnica

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni